master
Angelique hud & kropp

Angelique hud & kropp

Hjärtligt välkommen på en välgörande och avkopplande stund för både kropp och själ i en rogivande miljö.

Hjärtligt välkommen till Angelique hud & kropp på en avkopplande och välgörande stund för kropp och själ. Jag som arbetar här heter Mirja och är utbildad undersköterska och auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR.

Jag erbjuder många olika professionella hud och kroppsbehandlingar.

Jag erbjuder bla aroma- och avkopplande massager samt fotvård och fotmassage som är friskvårdsberättigade. Massagerna är härligt avkopplande samtidigt som vi löser muskelspänningar och sätter fart på blodgenomströmningen i musklerna och kroppen vilket har en muskel och avkopplande effekt på påde kropp och sinne. Massagerna bidrar till total avkoppling och har många hälsofrämjande effekter i kroppen, bla minskad smärta, minskad stress, bättre sömn, samt positiva effekter på humör och sinne.

Fotvården börjar med ett härligt avkopplande fotbad, sedan filas förhårdnader bort, vi klipper och slipar till naglarna, rensar runt naglarn och nagelband. Liktornnar och vårtor behandlas. Till sist avslutar vi men en härligt avkopplande fot och underbens massage men en mjukgörande och lättabsorberande fotcreme baserad på svens ekologisk rapsolja.

Hjärtligt välkommen på en avkopplande stund hos oss.


Kontakt

Tågagatan 78, 254 43 HelsingborgTjänster

Aromamassage
Avslappningsmassage
Fotmassage
Fotvård
Massage

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd