Svenska   English Logga in
Angelas GBG Reiki

Angelas GBG Reiki

Holistisk hälsa. Friskvård och stresshantering.

Välkommen till GBG Reikis healingstudio i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna. En plats för inre balans och yttre kraft. Även onlinetjänster.

Behandling, konsultation och kurser för ökad energi med Angela Aylward, beteendevetare (fil. mag. sociologi) och diplomerad reikiterapeut. www.gbgreiki.se

Tjänster


Reikibehandling 
Reiki är en uråldrig, mjuk, metod med rötter i Japan. Den lindrar smärta, stress och oro och stärker kroppens självläkande förmåga genom avslappning. Efter behandling känner man sig vanligtvis fullkomligt avslappnad och mer harmonisk. Många säger att de känner sig som pånyttfödda efter en reikibehandling. Din kropp, själ och sinne når balans på ett sätt som är exakt rätt för dig. Behandlingstid 1h.


Konsultation: Energihälsa och stresshantering
Är du redo att ta tag i din energihälsa? Lära dig att hushålla med din energi och till och med skapa ett överflöd av den? Under denna konsultation hittar vi de pusselbitar som saknas för en stark och flödande energi. Alla befinner vi oss i mer eller mindre stressfyllda situationer i livet ibland. Utmaningen är att hitta sina egen väg från stress, till energihälsa. Du kommer att få nya insikter om var dina energidränage finns och hur du rustar dig inför olika situationer. Konsultationen tar 1,5 h och innebär ett samtal om din livssituation. Du får med dig enkla verktyg - life hacks - som är anpassade för dig för att hantera stress i vardagen och fylla på energi. En uppföljning per telefon ingår, med stöttning och möjlighet att ventilera ytterligare funderingar.


Konsultation: Hoppa av ekorrhjulet - Finn din Ikigai 
Att hoppa av "ekorrhjulet" och sluta stressa kan betyda många olika saker, både på det inre och yttre planet. Vad skulle det betyda för dig? Ikigai brukar kallas den japanska hemligheten bakom ett långt och hälsosamt liv. Ön Okinawa i Japan har nämligen ett ovanligt stort antal medborgare över 100 år gamla. Antropologer har visat att det dels beror på sunda mat- och motionsvanor, men också på en särskild form av livsvisdom som kallas Ikigai. Det kan översättas till "Din anledning att finnas". Varför går du upp på morgonen? Vad är din mening och mål i livet? Målet är att hitta glädje och självuppfyllelse i vardagen. Under en timmes coachande samtal lär du dig mer om Ikigai och hur du hittar din. Konsultation 1h.


Distanskurs: Livsbalans med energihälsa och stresshantering
Vill du kunna komma hem från en arbetsdag utan att vara slutkörd? Vill du förstå mekanismerna som tar dig från splittrad till balanserad? Denna kurs har ett holistiskt perspektiv och innefattar fysisk, psykisk, emotionell, social och andlig hälsa. Den är för dig som vill bli bättre på att hushålla med och till och med skapa ett överflöd av din energi; den är för prestationsprinssessor och duktiga flickor och alla andra som letar efter en bättre balans i tillvaron. 
   Hur? Utveckla dina inre resurser genom enkla övningar och fakta. Kursen är designad utifrån Angelas erfarenheter av personalledning och stressrelaterad ohälsa på arbetsplatser. Övningarna är upplagda för att du på ett enkelt och roligt sätt ska balansera kropp och själ och hitta dina gränser för energi, hälsa och kraft. Vi öser ur den österländska visdomsskatten om chakran, livsenergi, taosim m.m i en unik kombination med västerländsk kunskap om självledarskap och stresshantering. 12 kursbrev (pdf), läs i din egen takt. Läs mer på www.gbgreiki.se


Varför välja Angela?

Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon kan erbjuda en trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som både beteendevetare och reikiterapeut samt lång erfarenhet av personalledning. Hennes träffsäkra blick för människors utvecklingspotential har gjort henne till en mycket uppskattad terapeut och lärare. Med varsam hand lotsas du igenom eventuella orosmoln och inre blockeringar. Gör dig redo, här hittar du nycklarna som frigör ditt eget klokskap! Samtal och behandling sker på mottagningen i Göteborg eller online (Skype). All konsultation sker under sekretess.

Priser

Konsultation: Energihälsa och stresshantering 990 SEK (1,5h + uppföljning per telefon).
Behandling: Reikibehandling 590 SEK (1h)
Konsultation: Hoppa av ekorrhjulet - Finn din Ikigai 590 SEK (1h)
Distanskurs: Livsbalans med energihälsa och stresshantering, 2490 SEK (12 kursbrev, egen takt)


Kontakt

Norfeltsvägen 2, 417 28 GöteborgTjänster

Förebyggande behandlingar
Onlinetjänster med 25% moms
Stresshantering
Övrig hälsorådgivning

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd