Angelas GBG Reiki - ActiWay
master | PHP 7.4
Angelas GBG Reiki

Angelas GBG Reiki

Bjud in lyckan ☀️

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Avbokning av behandling tillåts samma dag om du har symtom så som halsont, hosta, feber eller snuva. Även terapeuten ställer in vid symtom och kontaktytor rengörs extra noggrant.

Reiki, mindfulness och inspiration 

GBG Reiki är en plats för inre balans och yttre kraft. Behandling, konsultation och kurser för ökad energi. Angela är beteendevetare och diplomerad reikiterapeut. Läs mer på www.gbgreiki.se

Sagt om Angelas GBG Reiki

"Tusen tack för alla bra verktyg och insikter detta fört med sig!  Du har gett mig många verktyg att arbeta med och jag känner mig på rätt köl igen. Jag kan absolut rekommendera kursen till andra."  Elisabeth Olsson, kursdeltagare 
"Du är fantastisk och jobbar väldigt bra. En kanon-lärare" Sara Johansson
"Stort tack, jätteskönt. Det var välbehövligt! Jag var helt uttömd på energi men efter den rofyllda behandlingen så blev jag helt klart påfylld och kände mig piggare" Susanne Persdotter

Tjänster


Mindfulness / Skogsbad
Att vara "mindful" innebär att vara närvarande i nuet. Mindfulness hjälper dig att:

  • Bli medveten om dina tankar
  • Göra eller tänka på en sak i taget
  • Skilja på tankar och på händelser
  • Uppmärksamma din kropps reaktioner
  • Tänka klart innan du agerar

Under denna avslappnande konsultation lär du dig att att vara närvarande i nuet och djupandas in Qi / livskraften. Du andas ut oro och stress och kommer i djupare kontakt med kroppen samt kan sortera i tankar som tynger och skapar oro. Sessionen leder till ökad känsla av välbefinnande. 

Välj om du vill genomföra sessionen i healingstudion eller på Krabbelidernas kraftplats i form av ett "Skogsbad". Se mer info på hemsidan.Reikibehandling 

Reiki är en uråldrig, mjuk, avslappningsmetod med rötter i Japan. Den lindrar smärta, stress och oro och stärker kroppens självläkande förmåga genom avslappning. Efter behandling känner man sig vanligtvis fullkomligt avslappnad och mer harmonisk. Många säger att de känner sig som pånyttfödda efter en reikibehandling. Din kropp, själ och sinne når balans på ett sätt som är exakt rätt för dig. 

Kurs i Reiki, flexibel
Lär dig att ge Reiki till dig själv som ett sätt att få ökad mindfulness och stresshantering i vardagen. Innehåller meditationsträning, handpositioner, mm Två kurstillfällen med självstudier mellan träffarna. Distans eller i Göteborg. Läs mer på www.gbgreiki.se och maila för att få ett komplett produktblad.Stresskola: Energibalans och stresshantering, 2 tillfällen
Är du redo att ta tag i din energihälsa? Lära dig att hushålla med din energi och till och med skapa ett överflöd av den? Under denna konsultation hittar vi de pusselbitar som saknas för en stark och flödande energi. Alla befinner vi oss i mer eller mindre stressfyllda situationer i livet ibland. Utmaningen är att hitta sina egen väg från stress, till energihälsa. Du kommer att få nya insikter om var dina energidränage finns och hur du rustar dig inför olika situationer. Konsultationen tar 1,5 h och innebär ett samtal om din livssituation. Du får med dig enkla verktyg - life hacks - som är anpassade för dig för att hantera stress i vardagen och fylla på energi. En uppföljning per telefon 30 in ingår, med stöttning och möjlighet att ventilera ytterligare funderingar. 


Distanskurs: Energibalans och stresshantering - 90 dagars kurs, flexibel
Vill du kunna komma hem från en arbetsdag utan att vara slutkörd? Vill du förstå mekanismerna som tar dig från splittrad till balanserad? Denna kurs har ett holistiskt perspektiv och innefattar fysisk, psykisk, emotionell, social och andlig hälsa. Den är för dig som vill bli bättre på att hushålla med och till och med skapa ett överflöd av din energi; den är för prestationsprinssessor och duktiga flickor och alla andra som letar efter en bättre balans i tillvaron. 

Utveckla dina inre resurser genom enkla övningar och fakta. Kursen är designad utifrån Angelas erfarenheter av personalledning och stressrelaterad ohälsa på arbetsplatser, samt senaste forskningsrönen inom ACT - den tredje vågens KBT-terapi (Acceptande and Commitment therapy). Övningarna är upplagda för att du på ett enkelt och roligt sätt ska balansera kropp och själ och hitta dina gränser för energi, hälsa och kraft. Vi öser ur den österländska visdomsskatten om chakran, livsenergi, taosim m.m i en unik kombination med västerländsk kunskap om självledarskap och stresshantering. 12 kursbrev (pdf). Läs i din egen takt. 


Varför välja Angelas GBG Reiki?

Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon kan erbjuda en trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som både beteendevetare och reikiterapeut samt lång erfarenhet av personalledning. Hennes träffsäkra blick för människors utvecklingspotential har gjort henne till en mycket uppskattad terapeut och lärare. Gör dig redo, här hittar du nycklarna som frigör ditt eget klokskap! Samtal och behandling sker på mottagningen i Göteborg eller tex Zoom. Sekretess råder.


Kontakt

Norfeltsvägen 2, 417 28 GöteborgTjänster

Förebyggande behandlingar
Meditation
Mindfulness
Onlinetjänster med 25% moms
Stresshantering
Övrig hälsorådgivning
Övrigt

Köp direkt

Distanskurs Energibalans del 1, flexibel
Distanskurs: Energibalans, del 1
FV
Privat
1 490 kr
Distanskurs Energibalans del 2, flexibel
Distanskurs: Energibalans, del 2
FV
Privat
990 kr
Kombi: Skogsbad + Reiki
Kombi: Skogsbad + Reiki
FV
Privat
1 200 kr
Kurs Reiki, flexibel
Kurs i Reiki, kväll/helg
FV
Privat
2 190 kr
Reikibehandling
Reikibehandling
FV
Privat
790 kr
Stresskola: Energibalans, 2 tillfällen
Stresskola: Energibalans, 2 tillfällen
FV
Privat
1 500 kr
Mindfulness / Skogsbad
Mindfulness / Skogsbad
FV
Privat
790 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd