Svenska   English Logga in
Anette Herbalista Handelsbolag

Anette Herbalista aromamassage och örtterapi

Generell rabatt 20 %.

Välkommen till mig! Till och med 31 december erbjuder jag Actiways kunder 20 % rabatt på ordinarie pris på alla behandlingar. Varmt välkommen till mig, du bokar lätt online! 

Aromamassage / regndroppsmassage

Aromamassage är en skön, rogivande massage med väldoftande ekologiska eteriska oljor. Massage kan minska eller eliminera smärta, mildra muskelkramper och spänningar, minska oro och främja en allmän känsla av lugn, avslappning och välmående. Aromamassagen är en mjuk och varsam massage samtidigt som den är kraftfull tack vare de välgörande eteriska oljorna som appliceras på fötterna och ryggen med olika massagetekniker. 

Aromamassagen är 50 minuter lång, i lokalen är det skön musik och det är tänt stämmningsfulla ljus. Efter massagen får du ligga en stund med en skön värmeinpackning på kroppen för att oljorna ska ge dig maximal effekt medans du får en behaglig huvudmassage.

Denna behandling ges enbart till kvinnor och bokas via telefon 073 055 60 22, mail till info@herbalista.se eller via mitt kontaktformulär

50 minuter kostar 600 kr, men till och med 31 december erbjuder jag Actiways kunder 20 % rabatt på min priser. 

Läs mer på min hemsida Aromamassage / regndroppsmassage

Lättast att hitta lediga tider är onsdag förmiddag, eller torsdag- och fredagseftermiddagar eller helger.

Jag har min mottagning på Frölunda Alternativmedicinska praktik, akupunktörmottagningen,  på Basungatan 2 i Frölunda. Det är en tvärgata till Musikvägen. Spårvagn: Musikvägen, sedan 3 minuters promenad. Parkering finns högre upp på Basungatan. 

Varmt välkommen till mig! 

Örtmedicin

Jag är även diplomerad örtterapeut (fytoterapeut) och erbjuder komplementärmedicinska konsultationer med läkande örter, mineraler, kosttillskott och stressreducering vid behov. Denna tjänst ingår ej i skatteverkets friskvårdstjänst!

Örtmedicin/ fytoterapi  är en av de äldsta och mest beprövade terapiformerna bland den komplementära och den alternativa medicinen. WHO räknar med att ungefär 80 % av världens befolkning använder sig i huvudsak av örter som läkemedel i dag. Många av örternas verksamma ämnen kan vara till god hjälp vid bland annat utmattning, matsmältningsbesvär, värk, trötthet eller hormonella problem som PMS eller klimateriebesvär. Sömnproblem, stress och oro är andra besvär där örter och kosttillskott effektivt kan hjälpa till.  

Ett besök/ eller telefonkonsultation kostar 750 kr och tar drygt en timme första gången. Ange gärna namn på eventuella mediciner du tar då du bokar, antingen via telefon 073 055 60 22 eller email info@herbalista.se 

 Läs mer om örtterapi här 

Varmt välkommen till mig. 


Kontakt

Basungatan 2, 421 40 Västra FrölundaTjänster

Aromamassage
Avslappningsmassage
Fotmassage
Förebyggande behandlingar
Kostrådgivning
Massage
Massage på jobbet
Ryggmassage
Stresshantering
Övrig hälsorådgivning
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga förebyggande behandlingar
Övriga produkter - Ej friskvårdsbidragsberättigade

Köp direkt

Aromamassage 50 minuter
Aromamassage 50 minuter
600 kr
480 kr
Örtmedicin, 60 min konsultation
Örtmedicin, 60 min konsultation
750 kr
600 kr
Återbesök örtmedicin 30 min
Återbesök örtmedicin 30 min
500 kr
400 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd