master
Anette Herbalista Handelsbolag

Anette Herbalista - massage, behandlingar för värk, stelhet, avslappning, ansiktsbehandlingar m.m

Resultatinriktade ekologiska behandlingar som skräddarsys just för dig och ditt behov.

Generell rabatt 10 %.

Varmt välkommen till Anette Herbalista för avslappnande och välgörande behandlingar för kropp och själ. Kunder via Actiway  får 10 % rabatt på alla våra behandlingar. 

Vi har öppet som vanligt och följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Din hälsa har aldrig varit viktigare. Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg när du besöker oss. Normalt har vi avbokningsregel på 24 timmar, men i dessa tider är det bara att höra av sig om du blir sjuk så avbokar vi din tid kostnadsfritt. Vårt fokus är att bidra till friskvård och hälsa med våra välgörande behandlingar i vår rogivande miljö. Vi har enskilda besöksrum, god tid mellan varje kund att sprita ytor, byta handdukar, arbetskläder och vi har en rigorös hygien. Du kan känna dig trygg när du kommer till Anette Herbalista. 

Du är varmt välkommen. 

Avslappnande Aromamassage

Aromamassage är en underbart avslappnande och rogivande massage med väldoftande ekologiska eteriska oljor. Massage kan minska eller eliminera smärta, mildra muskelkramper och spänningar, minska oro och främja en allmän känsla av lugn, avslappning och välmående.

Aromamassage är en mjuk och varsam massage samtidigt som den är kraftfull tack vare de välgörande eteriska oljorna som appliceras på fötterna och ryggen och armar med olika välgörande massagetekniker. Aromamassage passar dig som vill koppla av ordentligt och finns både som kortare och längre behandlingar. Efteråt kommer du känna dig uppmjukad, lugn och avstressad. Alla mina behandlingar bokar du via boka direkt. 

Läs mer på min hemsida Aromamassage / regndroppsmassage

Varmt välkommen till mig! 

Kraftfull massage

Effektivt vid ömma muskler, värk och smärta.

Den här massageformen är utan tvekan den mest verksamma behandlingen som vi erbjuder då det kommer till värk och stelhet.

Det är en skrapmassage, utvecklad från Kina och  mycket effektiv vid stela och ömma muskler, smärta, luftvägsproblem, matsmältningsproblem, sömnstörningar, huvudvärk, ischias, ryggskott, tennisarmbåde mm.Massagen en mycket väl beprövad, säker och pålitlig metod och det finns inga biverkningar.Ansiktsmassage 30 eller 60 minuter 

För avslappning, välmående och ökad blodcirkulation och spänningar i käke

Ansiktsmassage är en effektiv behandling i flera steg och brukar vara passande för dig med spänningar i käke, nacke, axlar och huvud, har spänningshuvudvärk, är stressad eller behöver varva ned. Massagen hjälper till att lösa upp spänningar i käke, nacke och axlar där stress tenderar att sätta sig. Behandlingen är som ett träningspass för ansiktet, samtidigt som den upplevs som avslappnande och avstressande för både kropp och själ. Massagen passar både för kvinnor som män och går att boka via boka direkt och finns i olika långa behandlingar.

Avslappnande ryggmassage

En avslappnande massage av rygg, nacke och axlar. Det här är en kortare massage, 25 minuter, men kombinationerna av massagegreppen brukar vara mycket uppskattade och lämna kunden med en skön, mjuk och avslappnad känsla i hela kroppen. Tjänsten går att boka både enskilt, eller vara inte som efter en ansiktsmasage eller vår kraftfullare skrapmassage? 

Koppning 

För att lösa upp spänningar, muskel -och ledvärk.

Ökar cirkulationen av kroppens alla vätskor, ökar utrensningsprocessen, samt har en avslappnande och lugnande effekt. Många har haft stor framgång att bli av med muskelproblem och ledvärk  genom koppning. Det är en bra massageform där både hud och muskler får sig en riktig genomkörare och bra när huden " känns för trång". 

Koppning passar både kvinnor och män och finns i olika längder. Du bokar enkelt via boka direkt. Läs mer om tjänsten på min hemsida herbalista.se

Fot och underbensmassage

Avslappnande fot och underbensmassage med vårdande produkter. Massage löser upp spänningar i fot och underben och sätter igång blodcirkulationen. Massagen har inslag av akupressur och zonterapi för en mer djupgående avslappning. 

Varmt välkommen! 

Läs mer om  behandlingar samt övriga behandlingar på herbalista.se

     


Kontakt

Basungatan 2, 421 40 Västra FrölundaTjänster

Akupunktur/akupressur
Aromamassage
Avslappningsmassage
Fotmassage
Förebyggande behandlingar
Kostrådgivning
Massage
Massage på jobbet
Ryggmassage
Stresshantering
Övrig hälsorådgivning
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga förebyggande behandlingar
Övriga produkter - Ej friskvårdsbidragsberättigade
Övrigt

Köp direkt

Ansiktsmassage 30 min
Ansiktsmassage 30 min
400 kr
360 kr
Aromamassage 45 minuter
Aromamassage 45 minuter
700 kr
630 kr
Aromamassage 60 minuter
Aromamassage 60 minuter
850 kr
765 kr
Ansiktsmassage 60 min
Ansiktsmassage 60 min
850 kr
765 kr
Aromamassage 2 st a´ 45 minuter
Aromamassage 2 st 45 minuter
1 400 kr
1 260 kr
Aromamassage 3 st a´ 45 minuter
3 st aromamassager a 45 minuter
2 100 kr
1 890 kr
Koppning 25 minuter
Koppning 25 minuter
450 kr
405 kr
Koppning 45 minuter
Koppning 45 min
650 kr
585 kr
Koppning 3 st a´ 25 minuter
Koppning 3 st a´25 min
1 485 kr
1 337 kr
Skrapmassage 45 min.
Skrapmassage 45 min.
650 kr
585 kr
Fot och underbensmassage
Fot och underbensmassage
650 kr
585 kr

Boka Direkt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd