TCM Klinik Linda Wang Ellefsen - ActiWay
master | PHP 7.4
TCM Klinik Linda Wang Ellefsen

TCM Klinik Linda Wang Ellefsen

Problem med hälsan? Trött och hängig? Sover dåligt eller ont i ryggen och leder? Huvudvärk, ischias, astma, allergier eller problem med övervikt? Är du på väg att bli utbränd, lider av depression eller klimakteriebesvär, eller vill du kanske öka dina chanser att bli gravid? Prova en behandling med kinesisk medicin och akupunktur - och se hur jag kan friska upp dig!

Jag är född och uppvuxen i Kina med en far som var professionell mästare i kinesisk medicinsk Qigong och Kungfu. Från tidig barndom har jag med stort intresse samt senare studier i Kina lärt mig mycket om kroppens olika energibanor och hur man genom klassisk kinesisk medicin kan behandla själva orsaken till sjukdom och därmed effektivt återställa hälsan. Efter att jag flyttade till Sverige gjorde jag även en flerårig yrkesutbildning i Traditionell Kinesisk Akupunktur vid Svenska Akupunkturakademin samt tog en examen i västerländsk skolmedicin. Jag har klinisk erfarenhet från både Kina och Sverige samt studerar ständigt vidare, senast fördjupning i kinesisk örtmedicin Shang Han Lun vid Tai Hu Universitet i Kina. Jag har en internationell kvalifikationsexamen som TCM Akupunktur Doktor och är auktoriserad medlem i Svenska Akupunkturförbundet för Traditionell Kinesisk Medicin SATCM samt legitimerad genom World Federation of Acupuncture and Moxibustion Societies WFAS i nära samarbete med Världshälsoorganisationen WHO och är aktiv medlem i Sweden Acupuncture Science Assosiation.
Min klinik finns på Skolvägen 22 i centrala Mölnbo mellan Södertälje och Gnesta, nära Järna och Trosa och mycket nära Mölnbo pendeltågstation. Det tar enbart 50 min med pendeln eller bilen ifrån Stockholm. Gratis kundparkeringar direkt utanför om du kommer med bil.

Närmare info och referenser hittar du på min hemsida www.wangellefsen.se

Hjärtligt välkommen!
I behandlingen ingår för det mesta vid behov även koppning, moxa, örtmedicin och kostrådgivning. 

Mera info på min hemsida www.wangellefsen.se

Vid första behandlingen behöver jag vid behov ställa en kinesisk hälsodiagnos, så därför måste du alltid välja "Första besök" om du inte har varit hos mig tidigare. Du kan även välja enbart diagnos utan behandling.

Du kan läsa mera om mig på hemsidan www.wangellefsen.se

Du hittar mig på Facebook www.facebook.com/tcmklinik.linda.wangellefsen

och på Instagram www.instagram.com/tcmklinik.linda.wangellefsen

Hjärtligt välkommen!

Om du inte har provat äkta akupunktur förut och känner obehag inför nålar: Akupunkturnålen är tunn som ett hårstrå, mycket tunnare än en kanyl eller en synål. Ofta känns det inte alls när man sätter akupunkturnålen, men har du större obalanser i kroppen så kan det kännas lite mera i början, men det avtar direkt efter man satte nålen i den aktuella akupunkturpunkten, och sedan känner du bara välbehag. I traditionell kinesisk akupunktur är det viktigt att man även stimulerar och med rätt teknik får kontakt med energiflödet i själva punkten. Då kan det ibland kännas som om man får en svagt lite kittlande stöt som ett tecken på att energiflödet har kommit igång, effekten av behandlingen ökar, du känner ett avslappnat lugn i kroppen och kanske somnar. Redan vid nästa behandling minskar oftast känsligheten avsevärd och det känns mera skönt när man stimulerar nålen på dom mest känsliga punkterna. Skulle du vara helt frisk skulle du inte känna någonting alls då kroppen då är helt i balans. Känsligheten visar att det finns någon blockering och försvinner när behandlingen återställer jämnvikt och harmoni i kroppens olika energiflöden.

Du kan köpa "Första besök" och "Akupunkturbehandling" och "Hälsodiagnos" direkt här på Actiway och så tar vi kontakt med dig för att boka tid.

Eller så bokar du via 0763136408 eller www.wangellefsen.se och betalar med Actiway när du sedan kommer. 


Kontakt

Skolvägen 22, 153 60 MölnboTjänster

Akupunktur/akupressur
Förebyggande behandlingar
Kostrådgivning
Rökavvänjning
Viktminskning
Övrig hälsorådgivning
Övriga förebyggande behandlingar
Övrigt

Köp direkt

Akupunkturbehandling ca 60 min
Akupunkturbehandling (inte första besök)
FV
Privat
600 kr
Första besök (med diagnos - vid behov)
Första besök (med diagnos vid behov)
FV
Privat
765 kr
Kinesisk Hälsodiagnos ca 60 min
Kinesisk Hälsodiagnos
FV
Privat
550 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd