master
Adasco

Adasco

Välkommen till Adasco!

För hälsa i balans!

Sedan 2007 driver Margareta företaget Adasco med fokus på din hälsa i balans.

Adasco arbetar bland annat med

  • Stresshantering
  • Meditation
  • Viktminskning
  • Onlinetjänster

Vi erbjuder följande tjänster:

Stresshantering

Arbetar du i ett yrke med många mellanmänskliga möten?
Inom vården, social verksamhet och i skolans värld sker många möten mellan individer. Det är också i dessa yrken det är en ökad risk att känna sig stressad och dränerad på energi. Det pratas alltmer om etisk stress i vårdande och stödjande yrken, den typ av stress som uppstår när personal får göra avkall på sina etiska värderingar. Läs mer om etisk stress.

Känner du dig mer och mer stressad, på väg mot en utmattning eller redan är där och börjat din resa tillbaka? Adasco erbjuder stresshantering individuellt eller i grupp där just den etiska stressen tas upp som en av flera aspekter.

Ikigai

Ikigai (uttalas ick-ee-guy) är ett japanskt uttryck som helt enkelt handlar om ditt syfte, anledningen till varför du går upp varje dag, det som gör livet värt att leva. Läs mer på bloggen.

Adasco är ditt stöd genom individuella samtal att minska din stress och hitta tillbaka till din passion och syfte i livet.

Meditation

Meditation har många positiva effekter för kropp och själ. Det hjälper dig att stressa av, hitta balans i livet och nå en inre klarhet.

Adasco erbjuder meditation i grupp på din arbetsplats eller i egna lokaler både dag- och kvällstid.

Viktminskning

Har du provat många olika former och dieter för att minska i vikt?
Många personer delar den erfarenheten av att ha nått framgång, men efter en tid varit tillbaka i gamla fotspår igen. Vad behöver hända för att just du ska nå din må-bra-vikt och nå en hälsa i balans?

Adasco stödjer dig i processen att hitta din inre motivation till framgång för att nå långsiktiga resultat med träffar både i grupp och individuellt.

Onlinetjänster

Adasco erbjuder även kurser online.

 

Läs mer på Adasco

 

Välkommen till Adasco!

Hälsar Margareta


Kontakt

Långvägen 13, 595 93 MjölbyTjänster

Gruppträning
Meditation
Mindfulness
Onlinetjänster med 25% moms
Stresshantering
Viktminskning
Övrigt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd