Stjernberg Osteopati - ActiWay
master | PHP 7.4
A.S Osteopati AB

Stjernberg Osteopati

Alexander Stjernberg

Osteopater är specialister kring rörelseapparaten och hittar orsaker till besvär på olika områden i kroppen. Osteopater behandlar besvär som t ex:

  • Nacksmärta
  • Ryggsmärta
  • Muskel- och ledbesvär
  • Huvudvärk
  • Idrottsskador
  • Utöver detta formar vi även prevention och rehabiliteringsprogram

Första besöket inleds med ett samtal (anamnestagning) där du som patient beskriver din sökorsak och eventuella besvär. Efter det påbörjas undersökningen.

Undersökning Undersökningen består av inspektion av muskler och leder, hållning samt en rörelseanalys. Beroende på sökorsak kan eventuella tester tillkomma som funktionella, ortopediska samt neurologiska.

Efter undersökningen ställs en diagnos som grundar sig från fynden kring undersökningen och anamnestagningen.

När diagnosen har ställts kan en behandlingsplan utformas. Alla behandlingar anpassas efter varje individ. Osteopater använder olika behandlingsmetoder och beroende på besvär används bästa möjliga behandlingsmetod. Syftet är att du ska förstå varför ditt problem har uppstått.

Ibland kan ett återbesök behövas för att komplettera behandlingen. Beroende på besvär och problematik kan antalet återbesök variera från person till person.

Ny- och återbesök, 45 minuter: 750 kr

Läs mer på www.stjernbergosteopati.se

*Under rådande omständigheter vill vi informera er om att vi följer alla riktlinjer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Behandlingsbänken och andra berörda ytor desinficeras mellan varje patient. Ifall ni känner av symptom som kan tyda på förkylning ber vi er att boka om ert besök för att minska smittspridning. Håll gärna rimligt avstånd till andra i väntrummet.*


Kontakt

Erik Dahlbergsgatan 14, 411 26 GöteborgTjänster

Osteopati

Köp direkt

Osteopatisk behandling
Nybesök
FV
750 kr
Återbesök
FV
750 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd