master
A-praktiken / Tumba Hälsocenter

A-praktiken / Tumba Hälsocenter

Massage hos A-PRAKTIKEN på Tumba Hälsocenter. Actiway för behandling med massage terapi av rygg, nacke, domningar i armar och händer, whiplash, huvudvärk, yrsel, migrän, ryggskott, ländryggsbesvär, ischias, foglossning, ben och fötter samt ledproblem relaterade till muskler och nerver.

Jag har en gedigen utbildning med 19 års yrkeserfarenhet inom:
Massage, Massage terapi, CranioSacral-Terapi, Neural Manipulation samt Zonterapi

Ganska ofta kan ett smärttillstånd sitta på ett ställe i kroppen men orsaken till smärtan på ett annat ställe. Det är enligt principen ”The pain is a lier”.  Min ambition är att söka och sedan behandla orsaken till det som gör ont. Jag har funnit att för att nå bästa resultat är en kombination av olika behandlingstekniker det mest verksamma förhållningssättet. Därför använder jag ofta mina olika terapiformer i samverkan. De terapiformer jag har i min ”verktygslåda” är Klassisk Massage, Massage terapi behandling, Craniosacral-Terapi, Neural Manipulation och Zonterapi.

Jag har min praktik i Tumba på Tumba Hälsocenter:
http://tumbahalsocenter.se/GertrudAndersson.asp
Boka tid på Bokadirekt:

http://www.bokadirekt.se/places/apraktiken-p%C3%A5-tumba-h%C3%A4lsocenter-1895?sru=1895


Kontakt

Grödingevägen 49 A, 147 31 TumbaTjänster

Förebyggande behandlingar
Massage
Zonterapi

Boka Direkt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd