master

Vanliga frågor


  • Enklast möjliga administration för både arbetsgivare och medarbetare
  • Maximal synlighet av ett bidrag som lätt glöms bort
  • Kontinuerlig kommunikation och inspiration kring friskvård
  • Guide på en svåröverblickad marknad
  • Erbjudanden och rabatter som ofta är en avgörande sporre
  • Maximal säkerhet: ni är garanterade att bidraget används av rätt person, för rätt belopp och till godkända aktiviteter


Läs mer om ActiWay och hur det fungerar

Vi erbjuder Sveriges största nätverk av friskvårdsleverantörer – 8 000 aktörer på 700 orter över hela landet. Här hittar ni de stora gymkedjorna, massörer, yogastudios, kostrådgivare, simhallar, lagsporter och mycket mer.

Sök bland våra friskvårdspartners

ActiWay är ett enklare sätt för er att erbjuda medarbetarna ett friskvårdsbidrag. Ni laddar på bidragssummor i portalen och medarbetarna kan sedan använda bidraget hos 8 000 anslutna friskvårdsleverantörer – enbart genom att visa sin legitimation. Både er och medarbetarnas administration minimeras, och ni kan enkelt följa upp användandet genom statistik i er webbportal.

Läs mer
Registrera er direkt
Kontakta oss för mer info

Friskvårdsbidraget är ett sätt för arbetsgivare att subventionera medarbetarnas friskvårdsaktiviteter. Bidraget är skattefritt för den anställde och avdragsgillt för arbetsgivaren. Medarbetarna kan alltså erbjudas ett årligt bidrag via ActiWay till ett maximalt värde av 5  000 kronor. 

Läs mer om skattefri friskvård på Skatteverkets webbplats

En av idéerna bakom ActiWay är att minska våra kunders kostnader kring friskvårdsbidraget. Därför betalar ni utöver själva bidraget endast en mindre administrations- och underhållsavgift.

Kontakta oss på info@actiway.se för prisinformation.

Du hittar inloggningen högst upp till höger på startsidan.

Användarnamn: Hela ditt personnummer (ÅÅÅÅMMDDXXXX), eller den e-postadress du angivit i ditt konto.
Lösenord: Du har fått ett lösenord skickat till din e-postadress efter slutförd registrering till ActiWay.

Har du glömt ditt lösenord? Klicka på symbolen för ”glömt lösenord” intill inloggningen, så skickas ett nytt lösenord till den e-postadress du angav vid registreringen.

Du kan nu även logga in på ditt ActiWay-konto via Mobilt BankID eller BankID på datorn. Om du inte redan har ett BankID kan du läsa mer om hur du skaffar ett här.

Fungerar det inte? Kontakta vår kundtjänst på info@actiway.se och ange ditt personnummer och namn så hjälper vi dig.

ActiWay ersätter inte existerande friskvårdsavtal, utan erbjuder en ökad valfrihet och minskad administration. Arbetsgivare kan också välja att avsätta en mindre del av friskvårdsbidraget till ActiWay. Men allra enklast är att låta alla medarbetare betala med ActiWay, även till de leverantörer ni har avtal med.
Nej. Arbetsgivare kan välja att endast ansluta de medarbetare som är intresserade av att utnyttja sina friskvårdsbidrag. Om fler medarbetare senare visar intresse är det bara att ansluta dem till ActiWay senare.